Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте идея за гуми на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте идея за гуми на 156

Колеги дайте идеи за какви гуми да си сложа,искам всесезонни гуми размер 205/55/16 на добра цена.Ефтини и добри,знм че принципно ефтино и добро няма но дайте идеи.

Благодаря!
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 21:37.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Нокиан http://www.nokiantires.com/tyre?id=1...me=Nokian+WRG2
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/vs...55-p-9210.html
      156 2.4 JTD '99 EX

Comment

Преди години карах на фиата всесезонни гуми.Убедих се че няма летен балтон.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
          Преди години карах на фиата всесезонни гуми.Убедих се че няма летен балтон.
          Може и да си прав,но напълно зимни гуми не са ми необходими,по-голямата част от времето съм в Солун.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Може и да си прав,но напълно зимни гуми не са ми необходими,по-голямата част от времето съм в Солун.
            Препоръчвам ти http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...53&sowigan=GAN
            Колега от ФИАТ форума ги сложи миналата година и изкара спокойно зимата.
            Аз също не съм привърженик на летните балтони или зимните потници, но Hankook Optimo е добро решение за човек, който живее в Солун, където сняг не пада
            А и доста по-добри са от тия другите, които ти ги препоръчаха, на почти същата цена

Поздрави!
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Ами да беше казал това още в началото, вземи си директно летни гуми не се занимавай с тия всесезонни, щото накрая нито лятото нито зимата си като хората
              А пък и зимна гума до колкото знам се слага на -7 градуса, а в Солун едва ли до там падат
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                Препоръчвам ти http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...53&sowigan=GAN
                Колега от ФИАТ форума ги сложи миналата година и изкара спокойно зимата.
                Аз също не съм привърженик на летните балтони или зимните потници, но Hankook Optimo е добро решение за човек, който живее в Солун, където сняг не пада
                А и доста по-добри са от тия другите, които ти ги препоръчаха, на почти същата цена

Поздрави!
                Благодаря Колега!
                Поздрави!

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Ами да беше казал това още в началото, вземи си директно летни гуми не се занимавай с тия всесезонни, щото накрая нито лятото нито зимата си като хората
                А пък и зимна гума до колкото знам се слага на -7 градуса, а в Солун едва ли до там падат
                Ами да рядко пада толкова температурата тук,но имат много лош пързалящ се асфалт и вали доста,а и често патувам до България,така че искам нещо оптимално.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  А, бе че не падат до към -7, да така е, ама няма по-пиклив асфалт от този там. С летни гуми при първия зимен дъжд просто забрави за спиране(като шейна си), моя съвет е купуваш си едни зимни гуми за да не се надлъгваш с лукавия защото...?!?
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                  Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Ако не се лъжа, зимни гуми се слагат под +7 градуса на асфалта.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                    X