If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги дайте идеи за какви гуми да си сложа,искам всесезонни гуми размер 205/55/16 на добра цена.Ефтини и добри,знм че принципно ефтино и добро няма но дайте идеи.
Може и да си прав,но напълно зимни гуми не са ми необходими,по-голямата част от времето съм в Солун.
Препоръчвам ти http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...53&sowigan=GAN
Колега от ФИАТ форума ги сложи миналата година и изкара спокойно зимата.
Аз също не съм привърженик на летните балтони или зимните потници, но Hankook Optimo е добро решение за човек, който живее в Солун, където сняг не пада
А и доста по-добри са от тия другите, които ти ги препоръчаха, на почти същата цена
Може и да си прав,но напълно зимни гуми не са ми необходими,по-голямата част от времето съм в Солун.
Ами да беше казал това още в началото, вземи си директно летни гуми не се занимавай с тия всесезонни, щото накрая нито лятото нито зимата си като хората
А пък и зимна гума до колкото знам се слага на -7 градуса, а в Солун едва ли до там падат
Препоръчвам ти http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...53&sowigan=GAN
Колега от ФИАТ форума ги сложи миналата година и изкара спокойно зимата.
Аз също не съм привърженик на летните балтони или зимните потници, но Hankook Optimo е добро решение за човек, който живее в Солун, където сняг не пада
А и доста по-добри са от тия другите, които ти ги препоръчаха, на почти същата цена
Поздрави!
Благодаря Колега!
Поздрави!
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
Ами да беше казал това още в началото, вземи си директно летни гуми не се занимавай с тия всесезонни, щото накрая нито лятото нито зимата си като хората
А пък и зимна гума до колкото знам се слага на -7 градуса, а в Солун едва ли до там падат
Ами да рядко пада толкова температурата тук,но имат много лош пързалящ се асфалт и вали доста,а и често патувам до България,така че искам нещо оптимално.
А, бе че не падат до към -7, да така е, ама няма по-пиклив асфалт от този там. С летни гуми при първия зимен дъжд просто забрави за спиране(като шейна си), моя съвет е купуваш си едни зимни гуми за да не се надлъгваш с лукавия защото...?!?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Ако не се лъжа, зимни гуми се слагат под +7 градуса на асфалта.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment